Miraculous

Voor alle tiener-superheldenfans!

Miraculous Cover

een toepasselijk cadeautje

bij elk nummer

Bonjour! Miraculous, is het officiële fanblad bij de gelijknamige animatieserie. De serie is dagelijks ’s morgens en ’s avonds te zien op Disney Channel en bovendien staan alle drie seizoenen op Netflix. Miraculous heeft een IMDb-score van maar liefst 7,8.

In het hedendaagse Parijs zijn Marinette en Adrien twee middelbare scholieren met een verschil: zij zijn de uitverkorenen om Parijs te redden van het kwaad. Ze hebben een belangrijke missie gekregen: akuma’s vangen, wezens die ervoor zorgen dat normale mensen super-slechteriken worden. Wanneer ze betrokken zijn bij dergelijke avonturen, worden deze twee tieners superhelden: Marinette verandert in Ladybug en Adrien wordt Cat Noir. Maar Ladybug en Cat Noir kennen elkaars ware identiteit niet. 

Het magazine bevat een spannend stripverhaal, steeds gebaseerd op een aflevering van de serie, en daarnaast coole wetenswaardigheden over de hoofdrolspelers, puzzels, een prijsvraag, knutselideeën, quizzen, posters en nog veel meer. 

Bij elk nummer krijgen Miraculousfans een toepasselijk cadeautje. Dit keer een notitieboekje in de vorm van een oogmasker, een potlood, lineaal en slijper.  

  • Artikelnummer: 00015
  • Adviesverkoopprijs: € 5,50
  • Frequentie: 6 x per jaar
  • Segment: Basisschool
  • Rubriek: Basisschool Tijdschriften
  • Bestelbaar tot retourdatum: 8 februari 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden