Een greep uit ons assortiment:

Betapress biedt een zeer uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse tijdschriften en buitenlandse kranten maar kan in principe de distributie verzorgen voor elk product. Van kleine niche tijdschriften tot tijdschriften met grote oplages, van weektitels tot eenmalige Specials, Betapress is uw full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt.

Nederlandse tijdschriften
Betapress biedt een uitgebreid assortiment  tijdschriften voor Tijdschrift Speciaalzaken en supermarkten. Zowel titels met een oplage van meer dan 100.000 exemplaren tot titels met een oplage van 1.000 exemplaren bieden wij het meest optimale distributieplaatje. Zo ligt een tijdschriftentitel altijd daar waar de meeste kans tot verkopen is!

Santé, Gloss, Max Magazine, Weekend, L’Officiel, Sanders Puzzels en Italië Magazine zijn één van de ruim 1.500 tijdschrifttitels die via Betapress worden gedistribueerd.

Buitenlandse tijdschriften
Betapress is marktleider in de distributie en marketing van buitenlandse tijdschrifttitels in Nederland. Via Betapress vinden ongeveer 1.000 verschillende buitenlandse tijdschriftitels hun weg naar retailers in Nederland.

Oprah magazine, Hello, Vogue UK , Wallpaper en Wired zijn een greep uit ons zeer gevarieerde assortiment buitenlandse tijdschriften.

Buitenlandse kranten
Betapress verzorgt de dagelijkse import en distributie van vrijwel alle buitenlandse dagbladen en opinietijdschriften die er in Nederland te koop worden aangeboden. Het assortiment bestaat uit ruim 140 voornamelijk buitenlandse dag-, week- en zondagsbladen uit ruim 20 verschillende landen waaronder Duitsland, Spanje, Suriname, Groot Brittannië, Italië en de Verenigde Staten.

The Financial Times, Wall Street Journal Europe, International New York Times, Time, Newsweek en The Economist zijn een greep uit het zeer gevarieerde assortiment.

Vrijwel alle uitgaven worden op de dag van verschijning ’s morgens vroeg bij ruim 600 verkooppunten aangeleverd.

Print Friendly, PDF & Email