Ervaren – we bestaan al ruim 45 jaar en hebben met Audax veel kennis opgebouwd over de hele keten

Persoonlijk – we werken vanuit een persoonlijke benadering, met vaste contactpersonen

Lokaal – assortiment wordt volledig afgestemd op de lokale wensen en behoeftes van de consument

Breed en lokaal onderscheidend assortiment

Tijdschriften is een interessante categorie met een grote diversiteit aan titels. Betapress heeft voor iedere hobby, doelgroep of interesse wel een tijdschrift in het assortiment. Wist u dat:

  • Betapress meer dan 1.500 verschillende tijdschriften in het assortiment heeft;
  • rubrieken uiteen lopen van mode tot modelbouw, van tuinen tot opinie en business en van jeugd tot fotografie;
  • tijdschriften niet alleen in de Nederlandse taal zijn maar ook in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en zelfs Russisch;
  • er ook veel lokaal georiënteerde titels tussen zitten zoals Brabeau, Naober en Friesland Post;
  • kopers van buitenlandse tijdschriften in ongeveer 80% van de gevallen Nederlanders zijn;
  • Betapress een selectie van exclusieve (internationale) bladen heeft zoals Vogue (uit diverse landen) en Monocle.
Foto 4468150 Small

Nederlandse tijdschriften

Betapress biedt een uitgebreid assortiment tijdschriften voor onder andere boekhandels, tijdschriftspeciaalzaken en supermarkten. Zowel titels met een grote oplage als specialistische titels met een hele kleine oplage. Wij weten waar welke titels de meeste kans van slagen hebben.

Santé, Max Magazine, Weekend, Top Model, Burda Style, Voetbal International, TopGear en Vara Gids zijn maar een kleine greep uit de ruim 1.500 tijdschrifttitels die via Betapress worden gedistribueerd.

Aandehaak
Drukwerk
Computer Idee
Burda Style
Logo Vriendin
Hp De Tijd Logo
Vi
Linys
Max Magazine Met Payoff
Pokemon
Jfk
Weekend 2 2014
Topmodel
Vara Gids
Drukwerk
Lidy Van De Poel
Foodies
Gp Magazine Logo

Regionale tijdschriften

Er zijn veel tijdschriften die gericht zijn op bepaalde regio’s of in specifieke winkels goed worden verkocht. Een goed voorbeeld is Duitstalig assortiment in de grensgebieden en op toeristische plaatsen. Maar ook titels die voor een specifieke regio in Nederland worden gemaakt zoals Brabeau (Brabant), Friesland Post of Naober (Noord – Oost Nederland) en zelfs voor een specifieke stad zoals Frits (regio Eindhoven).

Logo Brabeau New Lc
Friesland Post Logo
Naober Logo
Drukwerk
Drenthe Logo
Onsamsterdam
Zeeland Logo

Buitenlandse tijdschriften

Betapress is marktleider in de distributie en marketing van buitenlandse tijdschrifttitels in Nederland. Het assortiment van buitenlandse tijdschriften is zeer divers en bevat bijvoorbeeld Duitse gossip bladen, Engelstalige opinie maar ook Italiaanse mode issues.

Voorbeelden van bekende buitenlandse tijdschriften zijn: Hello, Vogue, Neue Post, Monocle, Hola, Autobild, Point de Vue en Bunte.

Autobildlogo
100m.ai
Hello
Mojo Logo
Neuepostlogo
Stern Logo 2013
Vogue Logo

Exclusieve tijdschriften

De prijzen van tijdschriften variëren van minder dan € 1,00 tot wel € 40,00. Betapress biedt een onderscheidend assortiment in exclusieve (buitenlandse) tijdschriften. Het gaat dan om niche tijdschriften voor de echte liefhebber van bijvoorbeeld mode, architectuur, kunst en wonen. Dit assortiment zorgt voor een hoge kassa aanslag en een specialistisch, onderscheidend assortiment.

Vogue Paris HS Collection, Apartamento, Fantastic Man, Cabana, Kinfolk, AD Frans, Ark Journal en Purple Fashion zijn maar een paar voorbeelden van exclusieve tijdschriften.

Vogue Paris
Ark Journal
Ad Architectural Digest
Cabana
Vogue Italia

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden