Persoonlijk – we werken vanuit een persoonlijke benadering, met vaste contactpersonen

Ervaren – we bestaan al ruim 45 jaar en hebben met Audax veel kennis opgebouwd over de hele keten

Flexibel – doordat we onder andere retail en logistiek onder één dak hebben kunnen we nog sneller schakelen

Betapress de partner voor distributie

Als onderdeel van het familiebedrijf Audax heeft Betapress alles in huis om te weten waar uw product de meeste kans van slagen heeft: de juiste titel, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats.

Wij helpen u met persoonlijke aandacht en u kunt rekenen op nauwe betrokkenheid tijdens het gehele proces. Betapress werkt als full service partner met één aanspreekpunt die op alle terreinen met u meedenkt. De lijnen zijn kort en daarom kunnen wij u de benodigde flexibiliteit en maatwerk bieden. Als onderdeel van Audax zijn wij actief bij alle stappen van het proces en hebben we al 45 jaar ervaring in de gehele keten.

Binnen het fijnmazige distributienetwerk van Audax weten wij waar uw product de meeste kans van slagen heeft en waar we deze met sterke marketingacties het beste kunnen ondersteunen. De eigen sterke retail merken van Audax zoals Bruna en ReadShop vervullen hierbij een belangrijke rol, maar vanzelfsprekend ook bij alle andere retailers zoals Albert Heijn, Jumbo en Primera.

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Betapress is de partner voor distributie. Samen bereiken we méér.

4468150

Verkoopplan

De beste verkooppunten worden op basis van verkooppotentie geselecteerd. Uitgangspunt hierbij is een lokaal gericht assortiment met titels die afgestemd zijn op de doelgroep. Een tijdschrift ligt altijd waar de verkooppotentie het hoogst is.

Optimaliseren

Op basis van resultaten, vindt oplagebeheer plaats met als doelstelling de optimalisatie van uitzet en verkooppunten. Samen met u als uitgever kijken we naar mogelijkheden voor eventuele oplage aanpassingen of uitbreiding van verkooppunten.

Rapporteren

Met de rapportage tool Sold heeft u 24 uur per dag online toegang tot de verkoopresultaten van uw titel(s). Wij kunnen uiteraard ook in overleg met u analyses en rapportages maken van de verkoopresultaten met nog meer details.

Promotie

Om de verkoop van uw titel(s) extra te stimuleren bieden wij uitgebreide promotionele ondersteuning. We kunnen helpen bij het maken van een promotie voorstel, coördineren promoties bij retail en ontwikkelen diverse promotiematerialen.

Financieel

Betapress zorgt voor de gehele financiële afwikkeling naar zowel individuele verkooppunten als uitgevers. U bespaart tijd en behoudt het overzicht over de volledige financiële afwikkeling.

Onze klanten

Een selectie van
Max Magazine
Logo Conde Nast@2x
Logo Marken
Hearstlogo
Logo Deagostini@2x
Logo Panini@2x
Logoburda
Bauer Logo
Logoreshift
Scala Logo
Fnllogo
Logo Sports Media Corporation
Vds Publishers

Sold: analyseer uw verkopen

Sold is een tool waarmee u zelf uw verkopen kunt analyseren. U kunt met Sold als uitgever op een makkelijke manier rapportages opvragen en gegevens analyseren. U kunt de gegevens exporteren om deze verder te analyseren en te gebruiken voor uw eigen rapportage doeleinden.

Sold is een webapplicatie die u kunt openen door op onderstaande link te klikken. U vindt dan ook een handleiding die u helpt met het werken in Sold.

Ga naar Sold voor uitgevers
Foto 590022

Hoe kunnen we u helpen?

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Betapress is de partner voor distributie. Samen bereiken we méér.

088 – 1339800
neem contact op