Tijdschriftenportal

De Betapress tijdschriftenportal is voor u als retailer 24 uur per dag beschikbaar om veel zaken zelf te regelen en te beheren. U kunt in de portal onder andere assortimentsmutaties doorvoeren, titels (na)bestellen, manco’s melden en facturen bekijken en factuurverschillen melden.

ga naar tijdschriftenportal
Magazine 806073 1920

Assortiment

U kunt assortiment mutaties makkelijk doorgeven om zo uw assortiment te optimaliseren.

Nabestellen

U kunt een (na)bestelling plaatsen die bij uw volgende levering wordt meegeleverd (indien voor 11.30 besteld).

Manco

Heeft u meer of minder exemplaren ontvangen? U kunt deze manco’s makkelijk melden via de portal.

Facturen

U kunt factuurverschillen doorgeven indien u te veel of te weinig exemplaren gefactureerd hebt gekregen.

Pexels Karolina Grabowska 4468150 1

Breed assortiment tijdschriften

In de Betapress tijdschriftenportal vindt u een grote diversiteit aan titels. Voor iedere hobby, doelgroep of interesse bestaat er bijna wel een tijdschrift, van mode tot modelbouw, van tuinen tot opinie en business en van jeugd tot fotografie. Betapress heeft naast tijdschriften in de Nederlandse taal ook een breed aanbod van tijdschriften in andere talen zoals Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Frans.

In de tijdschriftenportal kunt u alle tijdschriften vinden die Betapress beschikbaar heeft. Op de pagina Nieuws lichten wij actuele of nieuwe titels uit die u via de Betapress tijdschriftenportal ook makkelijk kunt (na)bestellen.

nieuws

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339400
klant worden