Ervaren – we bestaan al ruim 45 jaar en hebben met Audax veel kennis opgebouwd over de hele keten

Persoonlijk – we werken vanuit een persoonlijke benadering, met vaste contactpersonen

Lokaal – assortiment wordt volledig afgestemd op de lokale wensen en behoeftes van de consument

Betapress de partner voor distributie

Als onderdeel van het familiebedrijf Audax heeft Betapress alles in huis om te weten welk product bij u de meeste kans van slagen heeft: de juiste titel, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats.

Wij helpen u met persoonlijke aandacht en u kunt rekenen op nauwe betrokkenheid tijdens het gehele proces. Betapress werkt als full service partner met één aanspreekpunt die op alle terreinen met u meedenkt. De lijnen zijn kort en we kunnen u zowel maatwerk als de benodigde flexibiliteit bieden. Als onderdeel van Audax zijn wij al 45 jaar een zeer ervaren speler binnen het retaillandschap en hebben we ervaring met alle stappen van het proces.

Uw assortiment wordt volledig afgestemd op de lokale wensen en behoeftes van de consument. Betapress weet welke producten bij u de meeste kans van slagen hebben en welke marketingacties er ingezet kunnen worden, zowel landelijk als lokaal.

We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Betapress is de partner voor distributie. Samen bereiken we méér.

Foto 4468150 Small

Samenwerking met retailers

In de samenwerking met retail hoofdkantoren en individuele ondernemers kijken we samen naar mogelijkheden om de omzet van tijdschriften nog verder te laten groeien door het inzetten van promotionele activiteiten en het permanent optimaliseren van het assortiment.

Wij zorgen voor een individueel en persoonlijk contact met retailers met het accountmanagement team. De Betapress Klantendienst is telefonisch bereikbaar om in persoonlijk contact vragen te beantwoorden of wijzigingen door te voeren. En op de winkelvloer kunnen onze Winkel Account Managers direct inspelen op de wensen en behoeften van de retailers. Daarnaast is de Betapress tijdschriftenportal 24 uur per dag bereikbaar zodat retailers ook zelf heel gemakkelijk het beheer kunnen voeren over een aantal zaken.

Afbeelding Laag

Uitgebreid assortiment

De categorie tijdschriften is een zeer interessante categorie met een zeer divers aanbod, Betapress heeft voor iedere hobby, doelgroep of interesse wel een tijdschrift in het assortiment. Titels met een hele grote oplage maar ook zeer specialistische tijdschriften of regionaal gebonden titels. Betapress helpt u om een onderscheidend en lokaal gericht assortiment samen te stellen uit de ruim 1.500 verschillende tijdschriftentitels die Betapress in het portfolio heeft.

meer over het assortiment

retail klanten

een selectie van
Albertheijn Logo
Blz Logo Wit
Logo Bruna
Jumbo Fc
Primera Kader Diap
Logo Readshop
Vivant Logo

Betapress tijdschriftenportal

De Betapress tijdschriftenportal is altijd beschikbaar om zaken zelf te beheren. U kunt in de portal assortimentsmutaties doorvoeren, titels (na)bestellen, manco’s melden en facturen bekijken en factuurverschillen melden.

meer over de portal
Magazine 806073 1920

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden