Betapress onderdeel van Audax

Als onderdeel van het familiebedrijf Audax heeft Betapress alles in huis om te weten waar uw product de meeste kans van slagen heeft. Audax is er voor de producent van alledaagse artikelen – van tijdschriften en kranten tot boeken – de slimme snelweg naar de consument. Via verkooppunten, distributiepunten én media.

Pand Audax Gilze

Audax de logistieke retailer

Audax helpt fabrikanten, groothandels en importeurs van alledaagse artikelen. Met research, logistiek en distributie. Audax weet waar in Nederland een product de grootste kans van slagen heeft, zowel fysiek als online. Audax levert bijna dagelijks aan ruim 500 eigen & franchise winkels en ruim 4.000 andere retailers, waaronder Bruna, ReadShop, Schiphol, treinstations en de boekenwinkels van de Bijenkorf. En ook via de post weet Audax de consument te bereiken.


Audax heeft een eigen mediaportfolio, zowel on- als offline, goed voor ruim 3 miljoen lezers in Nederland. De mediatitels, waaronder Vriendin, Weekend, Party en Santé, zijn voor de producent van alledaagse artikelen ideale podia om de gemaksproducten bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Door deze sandwichformule brengt Audax – met zo’n 1.250 fte, werkzaam in de hele keten – voor zijn zakelijke klanten alle voorwaarden om goed zaken te kunnen doen bij elkaar.

Naar Audax website
Logo Audax@2x
Afbeelding Laag

Actief in de hele keten

Op basis van een duidelijke strategie werkt Audax met een dynamische organisatiestructuur. Het creëren van waarde voor de klant staat in alle processen en afdelingen centraal. Noodzakelijk in deze tijd waar het voor zakelijk succes cruciaal is om flexibel op de snelle ontwikkelingen en kansen in de markt te reageren. De bedrijven van Audax zijn in de hele keten actief – digitaal en anderszins – op het gebied van: retail, media & communicatie en logistiek & distributie.

Retail

Audax levert bijna dagelijks aan ruim 500 eigen & franchise winkels en ruim 4.000 andere retailers. Audax heeft zelf succesvolle retailformules in de boek-, tijdschriften-, kantoorvakhandel en het tabaks- en gemakskanaal. Bekende retailformules die onder Audax vallen zijn Bruna, ReadShop en Vivant.

Media en communicatie

Audax is een full service uitgever met een sterk portfolio van eigen titels. Zowel in print als digitale content. En voorziet tevens in alle services rondom het uitgeven van media voor derden. Van redactie tot studio, van traffic tot sales en van event tot marketing en communicatie. Het bereik van de eigen media is maandelijks bijna 3 miljoen Nederlanders, voornamelijk vrouwen, met de titels Vriendin, Weekend, Party, Santé, Glossy, Royalty en Mijn Geheim.

Logistiek en distributie

Audax heeft diverse groothandels die zich richten op alle activiteiten tussen leverancier en retail, van productie tot en met levering aan retail en consument. Audax wil deze partijen duurzaam ontzorgen. Betapress is de commerciële groothandel voor tijdschriften en kranten, Van Ditmar voor boeken en strips. Daarnaast is er ook de commerciële groothandel Audax Groothandel.

Audax merken

een selectie van
Weekend Logo
Vanditmar Pms718
Logo Bruna
Vriendin Logo
Santé
Logo Readshop
Logo Audaxlogistiek
Royalty Logo
Vivant Logo
Logo Audax Groothandel

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden