Miraculous

het officiële fanblad

Home Header Betapress@2x
Miraculous Cover

Miraculous magazine

leuke, lieve superhelden in

Bonjour! Binnenkort verschijnt Miraculous weer, het officiële fanblad bij de gelijknamige animatieserie. De serie is dagelijks ’s morgens en ’s avonds te zien op Disney Channel en bovendien staan alle drie seizoenen op Netflix. Miraculous heeft een IMDb-score van maar liefst 7,8.

Marinette en Adrien zijn twee heel gewone tieners. Tot… het kwaad Parijs bedreigt! Dan transformeren ze in de te gekke superhelden Ladybug en Cat Noir om hun stad en haar inwoners te redden. Niemand weet wie ze echt zijn (ze weten het zelfs niet van elkaar!). 

Het magazine bevat een spannend stripverhaal, steeds gebaseerd op een aflevering van de serie, en daarnaast coole wetenswaardigheden over de hoofdrolspelers, puzzels, een prijsvraag, knutselideeën, quizzen, posters en nog veel meer. 

Bij elk nummer krijgen Miraculousfans een toepasselijk cadeautje. Dit keer een een trendy schrijfsetje met 2 potloden, 1 stickervel, 1 gum en 2  washitapehouders. Sluit aan bij de populariteit van de serie en bestel Miraculous magazine voor alle tiener-superheldenfans!

  • Artikelnummer: 00015
  • Adviesverkoopprijs: € 4,99
  • Frequentie: 6 x per jaar
  • Segment: Jeugd
  • Rubriek: Basisschool Tijdschrift
  • Bestelbaar tot retourdatum: 26 oktober 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden