Jump Power

Het nieuwste jeugdmaandblad

Jump Power Cover

Klik op het filmpje en maak kennis met deze nieuwe titel!

voor stoere jeugd!

alles over gamen, films, strips…

Jump Power is het nieuwste jeugdmaandblad van de Benelux voor jongens en stoere meisjes van 7-13 jaar. De kerndoelgroep van 9-11 jaar houdt van gamen, films, strips, speelgoed, spelletjes, dieren, lezen en tv-kijken. Ook zijn kids van deze leeftijd actief op internet, vooral op social media. Jump Power heeft voor elk onderwerp specialisten in huis om de lezers iedere maand opnieuw te voorzien van leuke artikelen, interessante info en de laatste nieuwtjes.

Daarnaast bevat elk nummer strips, puzzels, posters, een flinke dosis humor en natuurlijk een vette prijsvraag! Jump Power telt 54 pagina’s en de bladformule is dynamisch en overzichtelijk. De rubrieken zijn zo gerangschikt dat er altijd ruimte is om aan te sluiten op trends en seizoensgebonden onderwerpen en activiteiten. Dit meer dan complete tijdschrift wordt gedrukt op papier van uitstekende kwaliteit en is bovendien altijd geseald met een cadeautje. Jump Power informeert, inspireert en amuseert. Een must-have voor de doelgroep: als je Jump Power niet leest, wordt het moeilijk meepraten. Want Jump Power is nu eenmaal het vrolijkste, stoerste en informatiefste jeugdblad van de Benelux! Inclusief pakje Pokémon als cadeau! 

  • Artikelnummer: 00009
  • Adviesverkoopprijs: € 4,99
  • Frequentie: 12 x per jaar
  • Segment: Basisschool
  • Rubriek: Basisschool Tijdschriften
  • Bestelbaar tot retourdatum: 20 januari 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden