Healthy Sisters

Voor een inclusievere samenleving

Uitgelicht Healthy Sisters Cover

mode beauty reizen en kunst

reis door de wereld van

Rachida en Najima Kharbouch, de oprichters van Healthy Sisters, hebben de eerste editie van hun magazine “Healthy Sisters the Glossy” gelanceerd. Het eerste Nederlandse modest magazine waarin kleur en diversiteit centraal staan. De zussen hopen met dit magazine vrouwen van alle achtergronden met elkaar te verbinden en bij te dragen aan een inclusievere samenleving. 

Healthy Sisters the Glossy neemt lezers mee op reis door de wereld van mode, beauty, reizen en kunst. De zussen zijn er echter van overtuigd dat er meer aandacht nodig is voor kleur en diversiteit in de Nederlandse tijdschriftenmarkt.

“Met dit magazine willen we laten zien wat wij zelf leuk vinden om terug te zien en waar we van houden. We hopen dat onze glossy een positieve verandering in het Nederlandse tijdschriftenlandschap in gang zet.”

Healthy Sisters the Glossy is een uniek initiatief dat het gat in de markt opvult en een inclusievere en diverse media-aanpak bevordert. Lees meer.

  • Artikelnummer: 01192
  • Adviesverkoopprijs: € 5,95
  • Frequentie: 1 x per jaar
  • Segment: Glossies
  • Rubriek: Vrouwenglossies
  • Bestelbaar tot retourdatum: 11 augustus 2023
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden