Happy Times Magazine

Tijd voor verandering

Happy Times Cover

het revolutionaire tijdschrift

op het gebied van duurzaamheid

Happy Times Magazine, hét revolutionaire tijdschrift op het gebied van duurzaamheid. Met de groeiende zorgen over het klimaat onder Nederlandse jongeren, biedt Happy Times Magazine niet alleen een frisse kijk op duurzaam leven, maar het is ook het eerste magazine in Nederland dat volledig is vervaardigd uit reststromen van de landbouwindustrie en daarmee is dit tijdschrift  dus 100% boomvrij. Een ware revolutie in de wereld van mediaproductie!


Het magazine biedt niet alleen informerende en inspirerende content, maar ook concrete handvatten om duurzaamheid een integraal onderdeel van het dagelijks leven te maken. Het belooft niet alleen een feel-good magazine te zijn, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die samen streven naar een groenere toekomst. 


Dit magazine draagt bij aan het verspreiden van positief klimaatnieuws en bovendien inspireert het duurzame keuzes te maken. Samen kunnen we een verschil maken en de boodschap van duurzaamheid verspreiden onder een breder publiek.

Klik hier voor meer informatie over Happy Times Magazine.

  • Artikelnummer: 00247
  • Adviesverkoopprijs: € 6,95
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Glossies
  • Rubriek: Mindstyle
  • Bestelbaar tot retourdatum: februari 2024
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden