Classy

Winstpakker!

Classy Cover

Classy geeft weg

cadeaus voor jou

De nieuwe CLASSY Lifestyle is een echte winstpakker! Tientallen winacties staan verdeeld over het hele blad in de wintereditie 2021/2022. Op de cover staat niet voor niets: CLASSY geeft weg…cadeaus voor jou. Op de grens van het oude en nieuwe jaar is deze CLASSY verder thematisch gevuld met verhalen die er toe doen. Teksten die de psyche raken, zonder te zweven. Artikelen waar je even bij stil kunt staan en over na kunt denken. Geen energie, lusteloos, vermoeid, somber, tobbend en regelmatig een onbeheerste vreetbui? Lifecoach Liesbeth Kamerling – de zus van wijlen acteur Antonie – geeft je tips en informatie om uit die neerslachtigheid te komen.

Dichter bij huis vraagt onze liefdespsycholoog Hester Schaart zich af hoe we de feestdagen op een goede manier doorkomen. Menigeen is blij als we weer in februari zitten en al het gedoe van de feestdagen weer achter ons ligt. Hoe je met die gevoelens kan omgaan, vertelt ze eerlijk en oprecht. Typisch voor deze periode van het jaar zijn ook schuldgevoelens en schuldbesef. En nee, dat is niet slecht, maar dat kan juist heel goed en bevrijdend zijn. Natuurlijk biedt deze CLASSY – zoals je van ons gewend bent – veel en veel meer, maar in het bijzonder aandacht voor het interview met afgestudeerd arts, wetenschapper en illusionist Victor Mids, die de achterliggende maanden een miljoenenpubliek trok met zijn tv-uitzendingen over illusie en mysterie. Geniet van deze bijzondere uitgave balancerend tussen een oud en een nieuw jaar. Pak de kansen voor de toekomst!

  • Artikelnummer: 05073
  • Adviesverkoopprijs: € 4,95
  • Frequentie: 6 x per jaar
  • Segment: Glossies
  • Rubriek: Vrouwenglossies
  • Bestelbaar tot retourdatum: 24 februari 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden