Persoonlijk – we werken vanuit een persoonlijke benadering, met vaste contactpersonen

Ervaren – we bestaan al ruim 45 jaar en hebben met Audax veel kennis opgebouwd over de hele keten

Flexibel – doordat we onder andere retail en logistiek onder één dak hebben kunnen we nog sneller schakelen

Over Betapress

Als onderdeel van het familiebedrijf Audax heeft Betapress alles in huis om te weten waar een product de meeste kans van slagen heeft: de juiste titel, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats.

Wij helpen met persoonlijke aandacht en u kunt rekenen op nauwe betrokkenheid tijdens het gehele proces. Betapress werkt als full service partner met één aanspreekpunt die op alle terreinen meedenkt. De lijnen zijn kort en we kunnen zowel maatwerk als de benodigde flexibiliteit bieden. Als onderdeel van Audax zijn wij al 45 jaar een zeer ervaren speler binnen het retaillandschap en hebben we ervaring met alle stappen van het proces.

Homepage Foto Def 818650.1200x800px

“De juiste titel, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats.”

Betapress voor uitgevers

Binnen het fijnmazige distributienetwerk van Audax weten wij waar een product de meeste kans van slagen heeft en waar we deze met sterke marketingacties het beste kunnen ondersteunen. De eigen sterke retail merken van Audax zoals Bruna en ReadShop vervullen hierbij een belangrijke rol, maar vanzelfsprekend ook bij alle andere retailers zoals Albert Heijn, Jumbo en Primera.

meer informatie voor uitgevers
Foto 142495819

“Betapress is de partner voor distributie.
Samen bereiken we méér.”

Betapress voor retailers

Het winkel assortiment wordt volledig afgestemd op de lokale wensen en behoeftes van de consument. Betapress weet welke producten bij u de meeste kans van slagen hebben en welke marketingacties er ingezet kunnen worden, zowel landelijk als lokaal.

meer informatie voor retailers
Foto 4468150 Small

onze klanten

een kleine selectie van
Bruna Logo
Scala Logo
Reshift Kleur
Logo Panini
Max Logo
Ips Logo Rgb
Burdacreate Logo Standard Online Rgb Page 001
Logo Readshop
Bauer
Audaxpublishing
Financial Times

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden