De Tuin op Tafel

Genieten van de laatste oogst

Dtot Cover

moestuinieren

tips & tricks over

Het magazine De Tuin op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. We geven je tips & tricks over het moestuinieren en gaan op bezoek bij moestuinvrienden. 

In deze allernieuwste uitgave alles over een kruidenspiraal, ideaal voor het kweken van talloze verse kruiden. Je kunt veel meer planten per vierkante meter kwijt en je kunt ook nog eens de perfecte groeiomgeving voor de planten creëren. In deze editie van De Tuin op Tafel lees je hoe je dat doet. We geven je ook tips voor de teelt van kalebassen (helemaal niet moeilijk) en je krijgt een overzichtje van lekkere wortelgroenten, die je in je tuintje kunt kweken.

Binnenkort is het weer kastanjetijd. Natuurlijk kun je de tamme kastanjes lekker poffen, maar wist je dat je van paardenkastanjes zelf wasmiddel kunt maken? Dat is nog eens ecologisch! Verder vind je in dit nummer van De Tuin op Tafel natuurlijk weer diverse ervaringsverhalen van moestuiniers en je krijgt een reeks fijne recepten voor de verwerking van je moestuinoogst. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe editie van De Tuin op Tafel.

Artikelnummer: 05352

Adviesverkoopprijs: € 7,95

Frequentie: 4 x per jaar

Segment: Wonen/Tuinen

Rubriek: Tuinen Algemeen

telbaar tot retourdatum: 02 december 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden