Max Magazine

De lente lacht ons toe!

Maart Cover

ode aan de caissière

voor velen het zonnetje in huis

Het is alweer volop lente en MAX Magazine viert de lente met de lezers mee!
In deze editie onder andere aandacht voor het contact tussen klant en carrière in de supermarkt. Wij breken een lans voor al die ‘super’mensen die zo vaak een vriendelijk woord over hebben voor met name de oudere klanten. Want niet zelden is de medewerker in de super de enige persoon die ze op een dag spreken. Een mooi en positief verhaal zoals u van ons gewend bent.
En natuurlijk gaan we ook de serieuze onderwerpen niet uit de weg met een exclusief interview met voormalig Tourwinnaar Jan Janssen die openhartig praat over het verdriet om zijn geliefde Cora die december vorig jaar aan de gevolgen van Alzheimer overleed. Meer over sport van nu leest u in een bevlogen verhaal over De Kuip: de dertiende man van Feyenoord.

En ook in dit nummer volop lentetips om het in en rond uw huis extra gezellig te maken, u nóg gezonder te voelen, boeken & filmtips en de leukste ideeën voor een zonnig dagje weg. En ik maak u ook graag nog even attent op de onderhoudende bijdragen van onze vaste columnisten Marc van der Linden en Heleen de Geest! 

  • Artikelnummer: 03755
  • Adviesverkoopprijs: € 0,99
  • Frequentie: 48 x per jaar
  • Segment: TV Gidsen
  • Rubriek: TV Gidsen
  • Bestelbaar tot retourdatum: 5 april 2022
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden