Max Magazine

NR24 is inclusief EK special

Max Cover Juni 1

meer dan een tv-gids

max magazine

MAX Magazine blijft onstuimig groeien en mag zich inmiddels niet alleen het grootste omroepblad van Nederland noemen maar officieus nu ook het grootste weekblad! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op en deze mijlpaal hebben we mede te danken aan uw inzet om ons magazine iedere week een mooie plek in het schap te geven. 

Corona ligt bijna achter ons en we hebben gemerkt hoe belangrijk MAX Magazine het afgelopen jaar is geweest voor al die mensen die noodgedwongen thuis moesten blijven. Uit de vele warme reacties weten we dat MAX Magazine meer is dan een tv-gids.

In editie 24 extra aandacht voor het EK Voetbal waar het elftal van Oranje hopelijk weer een hoofdrol kan meespelen. We praten met familieleden van voetballers hoe zij een EK beleven en blikken met sportverslaggevers terug op hun meest memorabele EK. En natuurlijk weer een uitdagende voetbalquiz waarbij de lezer geweldige prijzen kan winnen!

Daarnaast een interessant artikel over het ‘ouderdom-proof’ maken van uw huis en natuurlijk tips en informatie voor mooi en gezellig interieur & tuin, leuke dagjes weg en gezondheid. En ik maak u ook graag nog even attent op de onderhoudende bijdragen van onze vaste columnisten, zoals Piet Paulusma, Marc van der Linden, Farce majeure, Heleen de Geest, Emile Bode, Tineke de Nooij en anderen! 

  • Artikelnummer: 03755
  • Adviesverkoopprijs: € 0,99
  • Frequentie: 48 x per jaar
  • Segment: TV Gidsen
  • Rubriek: TV Gidsen
  • Bestelbaar tot retourdatum: 15 juni 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden