Life After Football

Favoriet stijlicoon

Laf Verzamel

Fashion Player Award 2021

De vijf genomineerden voor

Life After Football lanceert haar gloednieuwe magazine. Als mediaplatform richt Life After Football de camera op een unieke wijze op het fenomeen voetbal. Wat doen voetballers na en naast hun voetbalcarrière? Een kijkje in deze bijzondere wereld van alles rondom de populairste sport van ons land.

Deze editie staat in het teken van de grootste en meest prestigieuze modieuze prijs van het jaar. Met de Life After Football Fashion Player Award zetten zij vijf spelers in de schijnwerpers die naast hun kwaliteiten op het veld ook gevoel hebben voor mode en voetbalcultuur. De speler die tot Fashion Player 2021 wordt gekroond, wordt bepaald door de lezers van Life After Football, voetbalfans en iedereen die wil stemmen op hun favoriete stijlicoon.

De genomineerden zijn: Jurriën Timber (Ajax), Kik Pierie (FC Twente), Noah Fadiga (Heracles Almelo), Ruben Kluivert (FC Utrecht) en Ryan Babel (Galatasaray SK). Zij hebben allen hun eigen cover en zo is er een uitgebreid interview met hen te lezen met natuurlijk als hoofdonderwerp fashion.

  • Artikelnummer: 00034
  • Adviesverkoopprijs: € 7,95
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Sport
  • Rubriek: Voetbal
  • Bestelbaar tot retourdatum: 15 maart 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden