Por Favor

Flamenco als passie

Por Favor Cover

Por Favor

het mooiste van Spanje

Het luxe uitgevoerde magazine Por Favor – Het mooiste van Spanje werd in het voorjaar van 2017 gelanceerd en presenteert vier maal per jaar het beste wat dit mooie land te bieden heeft. Een fraaie glossy boordevol interviews, artikelen en beschouwingen niet alleen op het gebied van reizen en culinair, maar ook over kunst & cultuur, sport, politiek en design.

Een zowel vanuit Spanje als Nederland werkende redactie signaleert de beste reislocaties, leukste steden, lekkerste restaurants, aantrekkelijkste eilanden, mooiste stranden en laat de meest interessante artiesten, kunstenaars, schrijvers, sporters en politici aan het woord.

Pakkende artikelen, gerenommeerde schrijvers, schitterend fotomateriaal en een uitnodigende vormgeving resulteren in een heerlijk magazine dat naadloos aansluit bij de brede interesse van de in Spanje geïnteresseerde lezer(es). 

De lezers van Por Favor zijn 30 jaar en ouder, behoren tot de hogere welstandsklassen, zijn HBO/WO geschoold, geïnteresseerd in Spaanse gastronomie, design, kunst, architectuur en cultuur, reizen meerdere malen naar verschillende delen van Spanje en voelen zich sterk verbonden met dit land. Hebben een voorkeur voor Spaanse producten en kennen een serieuze oriëntatie op een (tweede) huis in Spanje.

  • Artikelnummer: 02152
  • Adviesverkoopprijs: € 6,95
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Reizen & Recreatie
  • Rubriek: Landen/Continenten/Streken
  • Bestelbaar tot retourdatum: 16 september 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden