AmericA Griekenland Nordic

Nieuw bij Betapress

America Nordic Griekenland Covers

de mooiste reisbestemmingen

voor de liefhebbers

Voor de liefhebbers van de mooiste reisbestemmingen en achtergrondverhalen over bepaalde landen/regio’s mag Betapress drie nieuwe kwartaalbladen verwelkomen.

AmericA Magazine (01126) bestaat al twintig jaar en informeert en entertaint haar lezers over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, interviews, fraaie fotografie en meer. 

Griekenland Magazine (01124) bestaat ook al twintig jaar en biedt elk kwartaal de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Griekenland Magazine leest u om u voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland en Cyprus te bieden hebben.

Nordic Magazine (01125) is al dertig jaar de enige kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews, boekbesprekingen, producten en een agenda op het gebied van toerisme, lifestyle en cultuur.

  • Artikelnummer: 01126 / 01124 / 01125
  • Adviesverkoopprijs: € 6,99
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Reizen
  • Rubriek: Reizen
  • Bestelbaar tot retourdatum: 14 juni 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden