OOR

Muziekblad OOR is 50

Home Header Betapress@2x
Oor Afbeelding

OOR & WEDERHOOR

de special

Muziekblad OOR is 50. Vijf-tig! Dat viert OOR niet alleen met en vuistdik boek (Want More? Het Beste van 50 Jaar OOR, in 536 pagina’s van 1971 naar het heden) maar ook met een speciale, dubbeldikke jubileumeditie van het tijdschrift. Een heuse jubileumspecial!

Bestrijkt het boek Want More? Het Beste van 50 Jaar OOR vooral de oerknal en de gouden halve eeuw, de jubileumspecial richt zich op de namen van nú: de schrijvers, de fotografen en uiteraard ook de artiesten, zij die het blad in de eenentwintigste eeuw naar de glorieuze 50 tilden. U2’sBonodEUSElbowSpinvisTyphoonFontaines D.C. en De Staat delen hun ervaringen met de media in het algemeen en die met OOR in het bijzonder. Door de ogen van Bart Chabot en Anton Corbijn blikt OOR nog één keer terug op de gloriedagen van de Golden Earring.

Maar OOR legt vooral zichzelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de persoonlijke archieven van ons colofon leeg: de eerste voetstappen, lang verhulde ontboezemingen, aanvaringen met de groten der aarde, herinneringen van over de hele (muziek)wereld en uiteraard een blik op de toekomst. Met vijf (oud)schrijfsters zoekt OOR bovendien het vrouwelijk perspectief in de mannenwereld die popjournalistiek heet. Een unieke zelfstudie.

  • Artikelnummer: 00641
  • Adviesverkoopprijs: € 8,50
  • Frequentie: 1 x per jaar
  • Segment: Muziek
  • Rubriek: Popmuziek
  • Bestelbaar tot retourdatum: 8 juli 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden