Vind Magazine

Jubileumnummer 10 jaar Vind Magazine

Vind Cover

Vind ligt in de winkel

het 40ste nummer van

En dat steken we niet onder stoelen of banken! Met een jubileumnummer van maar liefst 228 pagina’s en meer dan 30 onderwerpen bewijzen we dat we zijn uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende magazines op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. 

In dit extra dikke nummer besteden we o.a. aandacht aan: ‘Aardewerk 1880-1930’, in deze nieuwe rubriek belichten we het vernieuwingsaardewerk dat grofweg tussen 1880 en 1930 in Nederland is vervaardigd. Verder: Glazuur van Christiaan Lanooy. In ‘Meester van het hedendaags realisme’ bespreken wij Henk Helmantel, die als zoon van een kweker zijn leven doorbracht in de natuur. De liefde voor het buitenleven én spiritualiteit zijn terug te vinden in zijn realistische werken. In de vaste rubriek ‘Goed verzameld’ volgen we verzamelaars. Wat zijn hun dierbare objecten en wat bezielt hen eigenlijk? Deze keer ‘Van kruipruimtenaar antiquariaat’ Majolica, designtassen en rododendrons. Daarnaast hebben we voor u in petto: spectaculaire (bodem)vondsten van goud, tin, majolica en Romeins glas; uitgebreide agenda’s, vondsten (en vragen) van lezers, een uitgebreide veilingrubriek en – uiteraard! – veel aansprekend beeldmateriaal. 

Reden genoeg om dit fraai verzorgde magazine direct te bestellen! 

  • Artikelnummer: 06870
  • Adviesverkoopprijs: € 12,50
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Hobby
  • Rubriek: Kunst & Cultuur
  • Bestelbaar tot retourdatum: 26 februari 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden