Botentekoop

25 jaar jubileumeditie

Botentekoop Afbeelding 1

Botentekoop Magazine

je droom begint bij

1996 was een bijzonder jaar. In april werd toen het eerste Botentekoop Magazine gelanceerd met een voor Nederland uniek concept. 25 jaar later is Botentekoop Magazine uitgegroeid tot leesplezier voor ieder type watersporter. En hier zijn wij maar wat trots op. Botentekoop Magazine is sinds 1996 het magazine vol botenaanbod, de nieuwste boottesten en andere leuke watersport artikelen. 

De jubileum editie staat vol met het laatste watersportnieuws: van kritische boottesten zoals over de Bobsloep Explorer 730 of de Axopar Spyder 22 tot het interview met de oprichter van Botentekoop Magazine, Boris Hilberdink. Ook zijn er leuke watersport prijzen te winnen voor de lezer van Botentekoop Magazine. En zoals u van ons gewend bent, staat deze editie ook vol met het meest recente aanbod in de botenmarkt, zowel nieuw als gebruikt.  

Dit jubileumnummer is een mooi cadeautje van watersporters voor watersporter. 25 jaar Botentekoop Magazine is 25 jaar pleziervaren. Een mijlpaal voor alle watersporters. De Jubileumspecial van Botentekoop Magazine ligt nú in uw winkel. Het is een collectors item voor iedereen die iets met watersporten heeft. 

  • Artikelnummer: 03929
  • Adviesverkoopprijs: € 3,95
  • Frequentie: 8 x per jaar
  • Segment: Sport (Water)
  • Rubriek: Jachten/Motorboten
  • Bestelbaar tot retourdatum: 30 april 2021

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden