Wilde vrouw magazine

Tijdschrift Kiind heet nu Wilde vrouw

Winde Vrouw Cover

Wilde vrouw magazine

vrijheid in verbinding, zachte kracht en natuurlijk leven en ouderschap

Afgelopen vrijdag heeft u Wilde vrouw editie 2522 ontvangen. Voorheen was dit het tijdschrift Kiind. De naam is gewijzigd, maar de inhoud blijft vertrouwd en toch vernieuwend. Wilde vrouw magazine is een tijdschrift voor vrouwen die betrokken zijn bij de wereld, fijn willen leven en dit aan hun kinderen willen voorleven. 

Denk bij Wilde vrouw aan vrijheid in verbinding, zachte kracht en natuurlijk leven en ouderschap – ongeacht de leeftijd van je kinderen. 

We vinden het in Wilde vrouw belangrijk om bekrachtende geboortes te delen en het te hebben over de maatschappelijke kijk op borstvoeding, we spieken graag mee bij gezinnen die hun hart volgen, zetten moederlijven in het zonnetje en delen de zorgen die je je kunt maken bij het opvoeden van je kinderen.

Maar er is ook ruimte om het te hebben over impact maken in de wereld, of je dat nou wilt doen via werk dat bij je klopt of door je handen in de aarde te steken. En over de relatie met je partner, de buren en je (schoon)ouders. Over dingen willen en niet altijd kunnen. Over het spanningsveld tussen jezelf opofferen enerzijds en ruimte innemen voor jezelf anderzijds. Over de seizoenen van het leven, want het ís een fase.

Wilde vrouw magazine komt elk seizoen uit. Lees meer op wildevrouwmagazine.nl

  • Artikelnummer: 02308
  • Adviesverkoopprijs: € 12,50
  • Frequentie: 4 x per jaar
  • Segment: Gezin & Opvoeding
  • Rubriek: Gezin & Opvoeding
  • Bestelbaar tot retourdatum: 10 juni 2022

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden