Daphne’s Diary

Het jubileumnummer!

Daphnes Diary Cover

10 jaar

daphne’s diary viert

Deze maand viert het tijdschrift Daphne’s Diary haar tiende verjaardag. Het was april 2012 toen Daphne haar tijdschrift in de vorm van een dagboek begon. Thuis, aan de keukentafel. Daarin schrijft ze over wat ze zoal meemaakt op een dag, en vult dat aan met lekkere recepten, leuke knutsels, interviews met creatieven, reistips en bijzondere adresjes om te overnachten, shoppen, wandelen of fietsen. En veel lieve stickertjes, kleurplaten, posters, kaartjes. Inmiddels verschijnt het tijdschrift wereldwijd in 17 landen in vier verschillende talen. 

“Elk nieuw nummer maken voelt weer als een feestje. Vooral ook van het contact met de lezeressen geniet ik enorm. Het is geweldig om te zien hoe betrokken mijn lezeressen zijn en hun creaties en verhalen met me delen. Ze zijn echte vriendinnen”, aldus Daphne.

Het jubileumnummer ligt nu in de winkel, boordevol feestelijkheden en inspiratie. En wie jarig is trakteert, dus er is ook een leuke kortingsactie. Daphne: “Heel veel dank aan iedereen die leest, meeleeft, bijdraagt en volgt. Ik heb nog heel veel mooie en lieve dingen met jullie te delen!”

Op naar de volgende tien jaar voor Daphne’s Diary!

  • Artikelnummer: 03764
  • Adviesverkoopprijs: € 8,95
  • Frequentie: 8 x per jaar
  • Segment: Creatief
  • Rubriek: Creatief Overig
  • Bestelbaar tot retourdatum: 31 mei 2022
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden