F&L Media kiest voor Betapress als distributeur

F&L Media heeft ervoor gekozen om voor de distributie van al haar magazines in Nederland vanaf 1 januari 2022 in zee te gaan met Betapress. F&L Media heeft een breed portfolio aan titels, met onder andere Auto Review, Gardeners’ World, Foodies en iCreate. Betapress is als tijdschriftendistributeur onderdeel van het familiebedrijf Audax en heeft daarmee alle expertise in huis om te bepalen waar en hoe tijdschriften de meeste kans van slagen in de losse verkoop hebben.


Arjan Kropman, Directeur F&L Media: “De gesprekken met Betapress gaven mijn team en mij een goed gevoel. De veranderingen in de markt vragen om aanpassingen van alle spelers in de keten, maar wij zien nog volop potentie in de losse verkoop. Ik verwacht dat we deze slag samen met Betapress kunnen maken en zie uit naar een lange, vruchtbare, maar
zeker ook plezierige en persoonlijke samenwerking.”


“Wij zijn erg verheugd dat F&L Media de keuze heeft gemaakt voor Betapress. Het zijn bijzondere tijden maar wij hebben een duidelijke visie voor de toekomst van het tijdschriften landschap. Als distributeur vinden wij het daarom belangrijk om een breed en onderscheidend assortiment van publieksbladen én special interest magazines te kunnen aanbieden. Het uitgebreide portfolio van F&L sluit daar perfect op aan. We zijn dan ook trots dat F&L onder andere door de persoonlijke benadering voor Betapress heeft gekozen en kijken uit naar deze samenwerking.”, aldus Norbert ter Punt, Business Unit Manager bij Betapress B.V.

Over Audax:
Het familiebedrijf Audax is bekend in Nederland en België als de logistieke retailer met winkel- en franchiseformules (AKO, Bruna, The Readshop, Vivant, Plantage en Bookspot.nl), distributiebedrijf en uitgeverij.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Norbert ter Punt (Betapress) via telefoonnummer +31 6 41082287 of Arjan Kropman (F&L Media) via telefoonnummer +31 6 41349537.

F&l Media Kiest Voor Betapress Als Distributeur

Gerelateerde berichten

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden