Verzamelwerken

In het Betapress assortiment zitten ook verzamelwerken, hierbij vormen alle losse delen uiteindelijk een eindproduct of een collectie. Verzamelwerken bestaan in verschillende varianten en thema’s. Op dit moment zijn er twee actieve verzamelwerken:

  • Back to the Future – DeLorean
  • Formula 1 – The Car Collection

Back to the Future – DeLorean

Dit verzamelwerk komt uit de legendarische film trilogie “Back to the Future” en is Doc Brown’s DeLorean. Het is op schaal 1:8 en is voornamelijk gemaakt van gegoten metaal. Alle aanpassingen van Doc zijn zorgvuldig nagemaakt, van de kernreactor tot de kabels op de vloer en het model heeft een schat aan lichten. Met dit bouwwerk kan een eigen tijdmachine worden gemaakt. Bij iedere editie zit een onderdeel van het verzamelwerk.

Verzamelwerk Delorean Deel 1

Formula 1 – The Car Collection

Bij elke editie zit een waardevol model van die-cast metaal, een minimeesterwerk op het gebied van modellering. Verbluffend realistisch geplaatst op een chicane. De modellen zijn tot in het kleinste detail een getrouwe kopie van de oorspronkelijke single-seater: logo’s, teamkleuren, decals, naam van de coureur, aerodynamiek, motoren en mechanische onderdelen, tot aan de detaillering van de cockpit toe – inclusief stuur, stoel en zelfs de gordels.

Verzamelwerk Formule 1

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden