Vandaag is het dan zover: SANTA heeft zijn eigen magazine! En wat een plaatje is het geworden!
Na een jaar van noeste arbeid door SANTA en al zijn elven mag het resultaat gezien worden: een schitterende glossy van maar liefst 124 pagina’s met daarin alles over Kerst. In deze uitgave neemt SANTA ons mee naar de mooiste hotspots van de wereld, showt hij de laatste kersttrends en weetjes van Kerst en heeft hij ook een uniek interview met de enige echte sinterklaas: Bram van der Vlugt. Anita Witzier vertelt SANTA over haar ambassadeurschap voor de Zonnebloem, presenteren we de grappigste ”foute” kersttruien en neemt ‘Vriendin’ ons mee in een meeslepend Kerstverhaal.
Naast serieuze onderwerpen zoals die van de ‘Linda’, die ons laat zien dat een fijne kerst niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is, is de glossy gevuld met liefde, humor en gezelligheid. Liefde voor lekker eten, reizen, films, hilarische strips, een professionele horoscoop en een bordspel voor uren gezelligheid met de hele familie.

Kortom: een Kerstglossy die van het begin tot het einde de kwaliteit biedt, die u als winkelier zo graag in uw winkel ziet. Geef deze glossy een mooie plek in uw winkel en maak uw winkel daardoor ook een beetje meer KERST. Merry Christmas!

Artikelnummer: 01457
Adviesverkoopprijs: € 8,95
Frequentie: 1 x per jaar
Segment: Glossies
Rubriek: Vrouwenglossies

Bestelbaar tot retourdatum 3 januari 2020

Print Friendly, PDF & Email