PINDA* – de glossy met een Indisch tintje is uit! Het is een éénmalige uitgave van 166 pagina’s dik, bedacht en gemaakt door medewerkers van Indische komaf. PINDA* is een gids van Indisch Nederland voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Indische verhaal. Door mensen die zelf banden hebben met  voormalig Nederlands-Indië en Indonesië aan het woord te laten en hen zelf het verhaal te vertellen. Het verhaal van hun ouders, grootouders of overgrootouders, die ooit hun geboorteland verlieten om hier een nieuw bestaan op te bouwen.

In alle geledingen van de maatschappij hebben Indische Nederlanders hun sporen nagelaten. Er zijn meer schrijvers, wetenschappers, politici, artiesten, toneelspelers, theatermakers, filmers, modeontwerpers en sporters van Indische komaf dan we beseffen. Wie zijn zij? Welke Indische invloeden zijn als een stille kracht door de Nederlandse samenleving gegaan en hebben die mede vormgegeven.

Ook die-hard Indo’s komen volledig aan hun trekken door de bijdragen van onder meer: Hans Goedkoop, Marion Bloem, Gustaaf Peek , Mei Li Vos, Monique Klemann, Tante Lien, Theodor Holman, Ernst Jansz , Astrid Seriese, Thom Hoffman, Pascal Jalhay, Dewi Pechler, Tim Oliehoek, Patricia Steur, Ricky Risolles, Rocky Tuhuteru, Francesca Pichel, Frans Leidelmeijer, Johnny Manuhutu en nog vele anderen.

PINDA* zal in de media veel aandacht krijgen dus geef PINDA* een mooie plek in uw schap.

Artikelnummer: 00141
Adviesverkoopprijs: € 6,95
Frequentie: 1 x per jaar
Segment: Vrouwen
Rubriek: Glossies

Bestelbaar tot retourdatum 19 november 2019

Print Friendly, PDF & Email