MAX Magazine

Extra dik nummer

Februari Cover

extra dik, extra leuk, extra afwisselend

nummer 9

Deze week een liefst 124 pagina’s dikke editie van MAX Magazine, het grootste magazine van Nederland. Wij nemen alvast een voorschot op de lente met een extra vrolijk, extra fris én extra afwisselend nummer. Daarin ook weer een gratis bijlage: het MAX Ledenblad! In die bijlage een bijzonder kijkje achter de schermen bij Omroep MAX, interessante én voordelige ledenreizen naar mooie bestemmingen, tips voor dagjes weg en de populaire MAX Winkel vol interessante aanbiedingen!

En ook het reguliere MAX Magazine is deze week meer dan de moeite waard met rubrieken en verhalen die inspireren, informeren en ontspannen. Onder andere een interview met André van Duin over een stripverhaal waar Jan Slagter een grappige rol in speelt en we spreken Chantal Janzen en Jan Smit die groot nieuws hebben: zij gaan het roemruchte Schlagerfestival nieuw leven inblazen. En nog mooier: MAX Magazine-lezers kunnen daar met korting naartoe! Kijk op max.magazine.nl voor meer informatie en leuke aanbiedingen.

.

  • Artikelnummer: 03755
  • Adviesverkoopprijs: € 1,10
  • Frequentie: 48 x per jaar
  • Segment: TV Gidsen
  • Rubriek: TV Gidsen
  • Bestelbaar tot retourdatum: 5 maart 2024
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden