Deze week verschijnt de nieuwste editie van CampersCaravans.nl Magazine.

Weet u al welke vakantiebestemming 2020 gaat opvrolijken? Of bent u zich net als de rest van Nederland aan het oriënteren op de aanstaande zomervakantie. Daar komt CampersCaravans.nl Magazine goed bij van pas.

Vanaf 31 december ligt de nieuwste editie van CampersCaravans.nl Magazine weer bij u in de winkel. Deze special staat volledig in het teken van kamperen. Met bijzondere kampeerregio’s, camper- en caravantesten en de allernieuwste modellen die in 2020 op de markt komen. Kortom, dé editie om onder de aandacht van kampeerders te brengen.

Naast het magazine heeft CampersCaravans.nl ook een gelijknamige website waar het meest recente aanbod kampeermiddelen te vinden is. Naast tweedehands campers en caravans toont CampersCaravans.nl ook nieuwe modellen van het jaar 2020. En dit is nog niet alles. Heeft u al eens gekeken op de Facebookpagina van CampersCarvans.nl. Deze pagina heeft meer dan 10.000 volgers, die een fan zijn van alles op kampeergebied. Volgt u deze pagina al?

Vanaf 31 december ligt de Caravana editie van CampersCaravans.nl weer in de winkel. Een mooi cadeautje, voor iedere kampeerder.

Artikelnummer: 03518
Adviesverkoopprijs: € 3,95
Frequentie: 7 x per jaar
Segment: reizen & recreatie
Rubriek: kampeerbladen

Bestelbaar tot retourdatum donderdag 13 februari 2020

Print Friendly, PDF & Email