Deze week verschijnt een extra leuke editie van MAX Magazine. Zoals altijd inspirerend, informerend en iedere week verrassend. Wat dacht u van een zeldzaam interview met ex-nieuwslezer Harmen Siezen, die zijn eerlijke mening geeft over nieuwslezers van toen en nu. Ook een interessant artikel over onze ruimte. We praten met twee ruimtehobbyisten en kijken naar opmerkelijke recente ontdekkingen en stellen de vraag: staat er een nabije ster op ontploffen? 

Gezondheidsredacteur constateert dat overmatig alcoholgebruik steeds meer druk legt op de zorg en heeft positief nieuws voor mensen met kanker. Prachtig is ook het verhaal over de aankomende reünie van de ‘Deense Bleekneusjes’: ondervoede kinderen, die in de hongerwinter van 1944 bij pleeggezinnen werden geplaatst. En onze natuurspecialist Kees Loogman graaft in zijn rubriek ‘Grasduinen’ wat dieper in op het fenomeen ‘zand’, waar Nederland zo vol van is. 

MAX Magazine 10 is een afwisselende editie, die kenmerkend is voor MAX Magazine. En tot slot het laatste nieuws: MAX Magazine is vanaf deze week officieel het grootste omroepmagazine van Nederland, mede dankzij de geweldige resultaten in de losse verkoop!

Artikelnummer: 03755
Adviesverkoopprijs: € 0,99
Frequentie: 52 x per jaar
Segment: TV Gidsen
Rubriek: TV Gidsen

Bestelbaar tot retourdatum 10 maart 2020

Print Friendly, PDF & Email