Lente.menu is een kookmagazine met 45 inspirerende recepten en menu’s met wijntips en serveersuggesties. Gekoppeld aan het seizoen, snel en makkelijk te maken en met aandacht voor trends. In een frisse, eigentijdse opmaak.

De doelgroep vormen vrouwen en mannen die iets meer aandacht aan het eten besteden, maar geen uren in de keuken willen staan. Die lekker en gezond willen koken, in het seizoen, met verse ingrediënten. Ze zijn geïnteresseerd in koken, maar willen niet te veel geld uitgeven aan een receptenblad voor inspiratie.

In het blad staan 5 complete menu’s met wijn- of biertips, maar ook lekkere soepen, heerlijke desserts en tips van de chef. In totaal 45 recepten, van heel eenvoudig tot wat uitdagender. Met veel aandacht voor groenten, vegetarische gerechten en vooral: gericht op het seizoen.

Het magazine richt zich niet op het hoogste segment, maar is door de kwaliteit van de foto’s, vormgeving en uitvoering heel veel waar voor je geld.

De uitgever van het blad is Caplan Publishing. Met ruim 20 jaar ervaring in de culinaire markt een gerenommeerde speler in de wereld van magazines en kookboeken.

Artikelnummer: 01828
Adviesverkoopprijs: € 4,99
Frequentie: 4 x per jaar
Segment: Culinair
Rubriek: Culinair

Bestelbaar tot retourdatum 29 mei 2020

 

Print Friendly, PDF & Email