Magazine BlootGewoon! staat er weer bol van! Dit tijdschrift is een must have voor al die mensen die het fijn vinden om zo nu en dan bloot te ontspannen. In de sauna, op het naaktstrand of op vakantie bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn talrijk. De beweegredenen ook. Dat is niet zo raar als je bedenkt dat Nederland maar liefst 2,5 miljoen mensen telt die bloot ontspannen heel gewoon vinden. Eén ding hebben zij gemeen: ze genieten allemaal van het gevoel van vrijheid dat letterlijk blootgeven je geeft.

In deze wellness-editie van BlootGewoon! lees je hoe en waar je zelfbewust geniet in je geboortekostuum. Ontdek een prachtige camping met eigen wellnessresort aan de Zuid-Franse Atlantische kust, ga groen op pad naar een witte winterwereld in Sauerland of tover je eigen tuin om tot een wellnessparadijsje. In deze gloednieuwe editie van BlootGewoon! is radio-dj Giel Beelen open en bloot aan het woord. Ook vind je de ultieme top 10 van Nederlandse sauna’s en hebben we geregeld dat jij zelf met flinke kortingen naar een tiental sauna’s toe kunt.

Daar word je toch vrolijk van? BlootGewoon! is vanaf 10 oktober verkrijgbaar bij de tijdschriftenspeciaal- en tabakswinkels.

Artikelnummer: 00904
Adviesverkoopprijs: € 4.99
Frequentie: 2 x per jaar
Segment: Lichaam & Geest
Rubriek: Lichaam & Geest Algemeen

Bestelbaar tot retourdatum 8 januari 2021

Print Friendly, PDF & Email