Uit recent onderzoek blijkt dat kinderen meer de natuur in willen en er heel graag over willen lezen. De maanden van veel binnen moeten zijn vanwege corona heeft dit alleen nog maar extra relevant gemaakt. Daarom maakte uitgever Rubinstein samen met Arjan Postma, de populairste tvboswachter van Nederland, een lekker dik kinderdoeboek boordevol vrolijke feitjes en weetjes, spelletjes, opdrachten en puzzels. Serieus onderbouwd en onder redactie van natuurexpert Arjan Postma zelf. 

Het doeboek komt uit op een moment dat er een landelijke loyalty campagne voor kinderen loopt rondom Arjan Postma met als thema Buiten in Nederland. De actie wordt ondersteund met een grote tv-campagne, online commercials en een gratis app. De actie is nu al een groot succes gezien het aantal uitgegeven premiums, de rijen wachtende kinderen bij de kassa en het aantal gedownloade apps. 

Over Arjan Postma
Met zijn levendige manier van vertellen weet hij de natuur heel dichtbij te brengen. Hij publiceerde diverse boeken en is regelmatig te zien op televisie. Onder meer in Natuurlijk Noord-Holland op RTVNH. Hij schoof regelmatig aan bij RTL Late Night en DWDD. Daarnaast werkt hij mee aan de tv natuurquiz ‘Het zijn net mensen’ (RTL) en de tv-serie ‘Lang Leve de Lente’ (EO).

Artikelnummer: 02106
Adviesverkoopprijs: € 6,99
Frequentie: eenmalig en bij succes terugkerend
Segment: Basisschool
Rubriek: Basisschool Activityboek

Bestelbaar tot retourdatum 14 januari 2021

Print Friendly, PDF & Email