Van de makers van Wetenschap in Beeld en Historia verschijnt het zevende deel van de Luxe special serie ONTDEK, met als thema: De Grootste Slagen van de Tweede Wereldoorlog.

In 1940 raast de blitzkrieg door Europa. De Wehrmacht lijkt niet te stoppen, tot Adolf Hitler begint aan de Slag om Engeland. Na twee maanden van zware verliezen geeft Hitler Groot-Brittannië op en richt hij zijn blik op het oosten. In juni 1941 vallen 4,5 miljoen Duitse soldaten de Sovjet-Unie binnen. Ze zijn al bijna in Moskou als de invasie stokt door de Russische winter. Aan de andere kant van de wereld overrompelt Japan op 7 december 1941 de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor, waardoor de VS bij de oorlog betrokken raakt. Lees alles over de grootste slagen van de Tweede Wereldoorlog, waarbij miljoenen mannen sneuvelden.

Een musthave voor iedereen die zich interesseert in geschiedenis en oorlogen in het bijzonder. Voor de verzamelaar alweer deel 16 in deze unieke reeks! Plaats deze special naast het reguliere magazine ‘Historia’ opvallend in het schap!

Artikelnummer: 05879.
Adviesverkoopprijs: € 9,95.
Frequentie: 6x per jaar.
Segment: Populair Wetenschappelijk.
Rubriek: Populair Wetenschappelijk.

Bestelbaar tot retourdatum 26 juli 2017

Print Friendly, PDF & Email