Historia presenteert weer een prachtige nieuw thema in de serie luxe specials “Oorlogen & Veldslagen”: VERWOESTENDE WAPENS.

In deze 17e uitgave ‘Verwoestende Wapens’: lees je onder meer over Schwerer Gustav. Met zijn loop van zeker 30 meter lang een bijzonder staaltje artillerietechniek. Zware Gustav kon met zijn pantserdoorborende granaten doelen op 38 kilometer afstand raken. De Duitse generaal Von Manstein had het monster tot zijn beschikking toen hij in de zomer van 1942 Sebastopol op de Krim belegerde. Het kanon bewijst dat de Duitsers groots dachten als ze wapens ontwikkelden. De Britten letten op snelheid en wendbaarheid, de Sovjets zetten in op kwantiteit en de Amerikanen bouwden een wapen met een explosieve kracht die nog nooit vertoond was – een bom die een eind kon maken aan de Tweede Wereldoorlog.

Een musthave voor iedereen die zich interesseert in geschiedenis en oorlogen in het bijzonder. Voor de verzamelaar alweer deel 17 in deze unieke reeks! Plaats deze special naast het reguliere magazine ‘Historia’ opvallend in het schap!

Artikelnummer: 03886.
Adviesverkoopprijs: € 8,95.
Frequentie: 6 x per jaar in 2017.
Segment: Populair Wetenschappelijk.
Rubriek: Populair Wetenschappelijk.

Bestelbaar tot retourdatum 9 augustus 2017

Print Friendly, PDF & Email