Al meer dan 17 jaar is 0024 Horloges het grootste magazine over horloges in Nederland en België. De nieuwste editie ligt vanaf 9 juni 2017 in de winkels, heeft een complete re-styling ondergaan en is nu nóg aantrekkelijker voor de lezers. Het nieuwe magazine is maar liefst 180 pagina’s dik en biedt nóg meer ruimte voor horloges, die elk hun eigen verhaal vertellen. Een must-have bewaarexemplaar voor iedere horlogeliefhebber!

0024 Horloges biedt de verwende horlogeliefhebber originele invalshoeken, unieke inzichten, onthullende achtergrondverhalen, diepgaande reportages en interviews en verrassende fotoshoots. De verdiepende inhoud, het nieuw vormgegeven uiterlijk plus de gebruikte luxueuzere papiersoorten, vertegenwoordigen dezelfde ambachtelijke kwaliteiten die gekoesterd en bewonderd worden in de wereld van de haute horlogerie; waarden die de doelgroep van dit special interest-magazine herkennen én appreciëren.

Om de volledig vernieuwde 0024 Horloges nóg aantrekkelijker te maken, is de eerste dubbeldikke editie te koop voor slechts € 9,95 (normaal € 12,95). 

Artikelnummer: 05470.
Adviesverkoopprijs: € 12,95.  INTRODUCTIEPRIJS: € 9,95
Frequentie: 2x per jaar.
Segment: Horloges.
Rubriek: Horloges.
Print Friendly, PDF & Email